Boka tid

Från höger: Camilla, Emma, Fio och Martina in action

Woho, dags för update. Tiden går ju för fort!

Det finns så mycket som gör att vi brinner för det vi gör. Dels den variation på människor som vi får möjlighet att träffa och lära känna i vårt yrke, men också den kreativitet vi får lov att släppa ut genom att utföra det hantverk som vi jobbar med varje dag. Det är bara så fantastiskt. Bäst utav allt är nog ändå att man tillsammans kan skapa och förmedla en positiv känsla till någon. Att nästan beskriva det som att överföra energi till varandra. För att tro oss, det är inte bara vi som ger er något genom en ny frisyr eller en ny hårfärg. Vi får så mycket tillbaka från er!

Den dagen vi jobbade tillsammans med den fantastiska fotografen men också fina vän till salongen, Martina Wärenfeldt, makeup-artisten Tahmina Faizi och bella donnan (eller Marilyn Monroe herself, såå lika!) Emma Hattenhauer från Sweden Models Agency var en sådan dag man kände positiv och go energi! Klyschigt kan detta låta, men just här märkte man att skönhet och energi kan utstrålas inifrån innan vi ens börjat med hårfixet. Och där stod vi sedan backstage och beundrade våra kompanjorer och hur de rockade detta photoshootet. Roligt att vi ibland hinner med sånna här jobb också, grymt jobbat till vårt lilla crew för dagen! Här nedan bjuder vi på några bilder från tidningen Nöjesnytt – februariupplagan, enjoy <3

Foto: Martina Wärenfeldt
Smink: Tahmina Faizi
Modell: Emma Hattenhauer (Sweden Models Agency)
Hår: Fiorella Geraci & Camilla Dang / Blanc Geraci & Lundberg

 

Ciao ciao för denna gången! Missa inte nästa inlägg där våra duktiga tjejer Isabella och Felicia tar hand om håret under Nöjesnytts marsupplaga!

Love / Blanc