Boka tid

TREND OCH MODE: vem, vilka eller vad bestämmer vad som ska bli trendigt? Jo, det är faktiskt vi allihopa. Du som sitter och läser detta, killen med det coola håret du såg nere i butiken, tjejen som värnar om miljön och handlar second hand, gänget som älskar att resa och utforska. Det är vi, vårt samhälle och våra val av livstiler som skapar trender som kommer – oftast omedvetet. Och ju fler som hakar på vågen, desto större blir trenden som i sin tur består utav en viss stil eller tendens.

Mode kan ju faktiskt uppstå var som helst numera. Men främst i modestäderna som bland annat består utav Paris, Milano, New York, LA, London och Tokyo.
De som sedan analyserar alla banor som våra livstilar går i, vad vi gillar att äta, shoppa, ha på oss, hur vi vill se ut – det är trendanalytikerna. All respekt till dessa fantastiska reseachers som jobbar med att bevaka världen genom att spåra dagens trender och beteendemönster genom att samla in och tolka information. På så sätt kan de se vad som dominerar och även förutspå vad som kommer att komma i framtiden. Så med andra ord har vi vääldigt säkra källor på vilket håll modet går vilket känns tryggt men också kul!

Vi har då alltså inspirerats utav  REVLON PROFESSIONAL och deras samarbete med trendbyrån WGSN (Worth Global Style Network) för att skapa dessa kommande blogginlägg med bilder och inspiration för er som är intresserade 😀 Alla bilder som kommer upp på bloggen har vi samlat in via det populära sociala nätverket Pinterest.

Men även som ni förstår så är ju trend & mode väldigt omfattande och brett så vi har valt att dela in det mindre kategorier samt gjort ett urval på det vi anser verkar störst i trend. Omedvetet har ni redan sett mycket och kommer se mycket utav detta i butikerna samt runtom. Det må låta diffust just nu, men allt blir så logiskt tillslut ska ni se 😉  Kanske finns det något utav alla dessa delar som just du gillar?! Följ med!

Sugen på mer eller vill du utforska på egen hand? Följ Revlon Professional antingen på Facebook/Instagram. Varför inte också WGSN och börja Pinterest’a lite när ni ändå håller på genom att klicka på logotyperna eller länkarna här eller ovan!

LOVE / BLANC