Boka tid

DEL 3 av 3

Vardagsstil. Minimalism. Praktiskt och Funktionellt.

Trots alla dessa snygga mönster och färger som är inne så kan det ibland vara skönt att klä sig lite mer diskret.
Och trots att trender förändras snabbt och att kläder du nyss fyllt garderoben med – inte längre känns aktuella, så är det rätt skönt att ha dessa nyckelplagg som alltid funkar, närsomhelst och varsomhelst.
Så JEANS. Jeans i alla former, modeller, längder och färger. Det är också en trend som kommer och stannar. Hela jeans, höga jeans, vida jeans, slitna jeans. Ja ni hänger med! Men vi ser ändå en aningen riktning mot 90-talet när det gäller vardagsstil och enkelhet.

Här nedan kommer ett litet handplock på lite inspiration på hur det kan se ut utan att behöva gå utanför bekvämlighetszonen när det kanske gäller färg eller modell på något. Men fortfarande trendigt! Och kom ihåg, ni själva styr vad som blir trendigt eller mindre trendigt utifrån hur mycket ni tenderar till en viss stil eller sak som ni gör 🙂

mode:

  • jeans
  • skjortor
  • t-shirts
  • sneakers
  • bomberjackor

och SJÄLVKLART missar vi inte huvudsyftet med BLANC TREND, nej nej, vi glömmer ju inte HÅRET! 😉
Vi kommer att sammanfatta dessa 3 delar som ni nu kan läsa i våra blogginlägg för att visa er vad för färger och frisyrer som kommer att gälla för tjej & kille. Trenderna genomsyrar frisyrerna och hårfärgerna som redan efterfrågas och kommer att efterfrågas.

Ni får lära er om vilka färger som är populära, tips och tricks hur man ska nå dit och hur man ska ta hand om frisyr och respektive färg. Vi går igenom REVLON-kollektionen med mera. Stay tuned!